Verslag Kunst en Cultuurmarkt 2019

Verslag Kunst en Cultuurmarkt 2019

De Kunst en Cultuurmarkt werd gehouden op zaterdag 31 augustus. Het was een prachtige zonnige dag. Veel mensen hebben de markt bezocht en vele bezoekers brachten ook een bezoekje aan de stand van Old Go. Daar waren ondermeer mooie oude foto's te zien en er waren boeken en tijdschriften te koop over de voormalige gemeente Haren. Er kwamen ook mensen met vragen en er werd veel gepraat over de geschiedenis van Haren.

Het programma van de Open Monumenten dag (zaterdag 14 september 2019) werd gepresenteerd. De (nieuwe) boekjes met de beschrijving en de foto's van de ontdekkingsreis langs gemeentelijke en rijksmonumenten in Glimmen vonden gretig aftrek.

Een geslaagde dag waarbij weer veel vrijwilligers zich hebben ingezet voor Old Go.

Old Go

De Harense Historische Vereniging Old Go is opgericht in januari 2010 en houdt zich bezig met de geschiedenis van de voormalige gemeente Haren. De gemeente bestond uit de dorpen Haren, Glimmen, Onnen en Noordlaren en de buurtschappen Essen, Dilgt en Hemmen. Op 1 januari 2019 is de gemeente Haren in het kader van de gemeentelijke herindeling samengegaan met de gemeenten Groningen en Ten Boer. 

Gevarieerd aanbod

Lezingen en excursies

Organisatie Open Monumentendag 

Uitgave van Harens Old Goud, 2x per jaar, een tijdschrift met een breed aanbod van artikelen en oude foto's

Publicaties in Haren de Krant

Presentatie en promotie op evenementen.

Info-centrum

Kom eens langs in het Info-centrum van Old Go! Elke eerste donderdag van de maand kunt u van 14.00 tot 16.00 uur bij ons terecht voor inzage in ons archief. We hebben een luisterend oor voor uw (oude) verhalen met of zonder foto’s. Voor vragen en informatie kunt u mailen naar info@oldgo.nl. Het adres is: Oude Brinkweg 12A, Haren; de trap op naar boven.   

Contact

Wilt u lid worden?  Zie ons aanmeldingsformulier. 

Heeft u een algemene vraag of opmerking:  info@oldgo.nl

Wilt u een artikel of foto's aanbieden voor Harens Old Goud: redactie@oldgo.nl