Ruilbeurs stickers zaterdag 9 december van 13 tot 16 uur

Ruilbeurs stickers zaterdag 9 december van 13 tot 16 uur

Kom naar onze ruilbeurs op 9 december als u het stickerboek "Historisch Haren in beeld' nog niet volgespaard hebt. Jumbo heeft de spaaractie verlengd tot en met 1 december 2023. Iedereen kan dus nog even stevig doorsparen. Maar mist u nog stickers, dan kunt u naar de ruilbeurs in "Ons Centrum" in de Kerkstraat komen op zaterdag 9 december van 13 tot 16 uur.

We streven ernaar dat iedereen die voldoende stickers heeft, aan het eind van de middag alle stickers compleet heeft. 

Heeft u stickers over omdat u het boek compleet heeft, dan stellen we het zeer op prijs als u de overgebleven stickers bij de Bestuursleden van Old Go inlevert of in de brievenbus doet zodat wij er anderen blij mee kunnen maken. 

U kunt de stickers in een eveloppe in de brievenbus doen op Schatstuk 8 en Meerweg 86 Haren en Dorpsweg 3 in Onnen. 

Old Go heeft geen lege stickerboeken.

 

Old Go

De Harense Historische Vereniging Old Go is opgericht in januari 2010 en houdt zich bezig met de geschiedenis van de voormalige gemeente Haren. De gemeente bestond uit de dorpen Haren, Glimmen, Onnen en Noordlaren en de buurtschappen Essen, Dilgt en Hemmen. Op 1 januari 2019 is de gemeente Haren in het kader van de gemeentelijke herindeling samengegaan met de gemeenten Groningen en Ten Boer. 

Gevarieerd aanbod

Lezingen en excursies

Organisatie Open Monumentendag 

Uitgave van Harens Old Goud, 2x per jaar, een tijdschrift met een breed aanbod van artikelen en oude foto's

Publicaties in Haren de Krant

Presentatie en promotie op evenementen.

Info-centrum

Kom eens langs in het Info-centrum van Old Go! Elke eerste donderdag van de maand kunt u van 14.00 tot 16.00 uur bij ons terecht voor inzage in ons archief. We hebben een luisterend oor voor uw (oude) verhalen met of zonder foto’s. Voor vragen en informatie kunt u mailen naar info@oldgo.nl. Het adres is: Oude Brinkweg 12A, Haren; de trap op naar boven.   

Contact

Wilt u lid worden?  Zie ons aanmeldingsformulier. 

Heeft u een algemene vraag of opmerking:  info@oldgo.nl

Wilt u een artikel of foto's aanbieden voor Harens Old Goud: redactie@oldgo.nl